Luottamusjohtajana osuustoiminnan suuryrityksessä, vieraana Metsä Groupin Jussi Linnaranta ja SOK:n Matti Pikkarainen

Päivämäärä:
Kategoriat:

Torstaina 11.3. klo 9-9.50

Pitääkö hallituksen olla omistajakunnan näköinen? Mitä vaaditaan luottamusjohdolta? Millainen polku siihen liittyy? Mitä ajatuksia herättää Pellervon Päivän 2021 (14.4.) teema nuoret ja osuustoiminta 2030? Mitkä voisivat olla hallinnon näkökulmasta uuden sukupolven vaatimukset ja menestysreseptit?

Vieraana Pellervon valtuuskunnan varapuheenjohtaja Matti Pikkarainen, joka toimii SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtajana ja Metsäliitto Osuuskunnan tuore hallituksen puheenjohtaja Jussi Linnaranta, joka aloitti tänä vuonna myös Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallituksen jäsenenä.

Tervetuloa mukaan Pellervon Aamuun, osuustoiminnasta kiinnostuneiden kohtauspaikalle! Kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun.

Ilmoittaudu tästä

Lisää tapahtumia

Vieraana keskustelemassa SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen ja Metsäliiton tuore hallituksen puheenjohtaja Jussi Linnaranta, joka aloitti tänä vuonna myös Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallituksen jäsenenä.

Mitä ajatuksia herättää Pellervon Päivän 2021 (14.4.) teema nuoret ja osuustoiminta 2030? Mitkä ovat uuden sukupolven vaatimukset ja menestysreseptit hallinnon näkökulmasta?

Pellervon Päivän Jatkot

Pellervon Päivän Jatkot kerää yhteen osuustoiminnan ammattilaiset, luottamushenkilöt ja tutkijat. Tapahtuma yhdistää samaan paikkaan mm. ylimmän johdon tapaamisen sekä pienosuuskuntaforumin – ja se huipentuu kaikille yhteiseen ohjelmaosuuteen.