Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Päivämäärä:
Kategoriat:
Avainsanat:

Vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. 

Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?

Suvi Honkanen on liiketoiminnan kehittäjä ja hallitusosaaja. Hän on LähiTapiola Savon hallituksen jäsen ja toimi viime vuoteen asti myös puheenjohtajana sekä osuuskauppa PeeÄssän henkilöstöjohtajana. Lisäksi Honkanen on Pellervon valtuuskunnan jäsen.

Stefan Saaristo on Pohjanmaa-Österbotten OP-Liiton puheenjohtaja ja OP Vaasan hallituksen jäsen. Aiemmin hän on toiminut myös osk Pohjanmaan Lihan toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Lisäksi Saaristo on Finlands Svenska Andelsförbundin puheenjohtaja.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Osuustoimintamuseon avajaiset

Vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo.  Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää? Suvi Honkanen on liiketoiminnan kehittäjä ja hallitusosaaja. Hän on LähiTapiola Savon hallituksen jäsen ja toimi viime vuoteen asti myös puheenjohtajana sekä osuuskauppa PeeÄssän henkilöstöjohtajana. Lisäksi Honkanen on Pellervon valtuuskunnan jäsen. Stefan