Pellervon Aamu: Osuuskuntien uusi aika – Pellervon uusi strategia

Päivämäärä:

Nyt on osuuskuntien uusi aika: Yleinen asennemaailma korostaa aiempaa enemmän arvopohjaisuutta. Kiinnostus yritysten yhteiskunnallista roolia kohtaan on kasvanut.

Osuuskunta on näkyvä ja hyödynnetty yritysmuoto, linjaa Pellervon toiminnan tavoitetilaksi järjestön uusi strategia.

Yritysmuodon aiempaa parempi tunnettuus liitetään tässä sekä kaikkiin osuuskuntien palvelujen käyttäjiin, päätöksentekijöihin että uusien yritysten perustajiin.

Pellervon valtuuskunta hyväksyi osuustoiminnan keskusjärjestölle mission ja vision sekä avainmittarit vuosille 2023-26 kevätkokouksessaan Helsingissä maaliskuun 14. päivänä.

Pellervon Aamussa otetaan selvää, mistä on kyse. Pellervon toimitusjohtaja Mari Kokko ja hallituksen puheenjohtaja Petri Pitkänen esittelevät, mihin Pellervo jatkossa tähtää:

  • Mitä tarkoittaa osuuskuntien uusi aika?
  • Millainen toimintaympäristö on?
  • Mitä johtopäätöksiä edellisestä on tehtävä?
  • Millainen toimija Pellervo aikoo jatkossa olla?

Tule mukaan kuulemaan ja kysymään!

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

Nyt on osuuskuntien uusi aika: Yleinen asennemaailma korostaa aiempaa enemmän arvopohjaisuutta. Kiinnostus yritysten yhteiskunnallista roolia kohtaan on kasvanut. Osuuskunta on näkyvä ja hyödynnetty yritysmuoto, linjaa Pellervon toiminnan tavoitetilaksi järjestön uusi strategia. Yritysmuodon aiempaa parempi tunnettuus liitetään tässä sekä kaikkiin osuuskuntien palvelujen käyttäjiin, päätöksentekijöihin että uusien yritysten perustajiin. Pellervon valtuuskunta hyväksyi osuustoiminnan keskusjärjestölle mission ja vision

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.