Pellervon Aamu: Yritysmuotona osuuskunta – ja ylpeä siitä! Vieraana tj:t Gustaf Forsberg ja Risto Kantola

Päivämäärä:

Miten yhtiömuoto vaikuttaa menestyvän yrityksen toimintaan ja markkinointistrategiaan? Onko sillä väliä, että asiakkaat tietävät asioivansa osuuskunnan kanssa? Vai onko osuustoiminnan sekoittaminen markkinointiviestintää turhaa koukerointia?

Aiheesta keskustelemassa kaksi toimitusjohtajaa Pellervon jäsenyrityksistä: LPO netin Gustaf Forsberg ja Oulun Seudun Sähkön Risto Kantola.

LPO net on valokuituverkko-operaattori ja tietoliikennepalveluiden tarjoaja Loviisasta. Oulun Seudun Sähkö puolestaan toimii Kempeleessä ja tuottaa sähköä, lämpöä ja valokuituyhteyksiä.

Tervetuloa kuulolle ja kommentoimaan pohdintoja!

Ilmoittaudu webinaariin

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Ekonoja. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?