Pellervon Pohjois-Pohjanmaan seminaari − Osuuskunnat hyvinvoinnin luojina

Päivämäärä:

Pellervon Pohjois-Pohjanmaan seminaari järjestettiin Radisson Blu Hotel Oulussa tiistaina 9.2.2016. Alapuolelta löydät tilaisuuden ohjelman ja saatavilla olevat esitykset pdf-tiedostoina.

Avaus
Hallituksen puheenjohtaja Martti Asunta, Pellervo-Seura ry

Hyvinvointi osana vakuutustoiminnan tulevaisuuden visiota
Toimitusjohtaja Veli Rajakangas, LähiTapiola Pohjoinen
Esitys pdf-tiedostona

Biotalous – Suomen kasvun lähde
Tutkimusjohtaja Niklas von Weymarn, Metsä Fibre Oy
Esitys pdf-tiedostona

Yleisökeskustelu teemoista

Tauko

Osuustoiminnalliset yritykset digitalisoituvassa yhteiskunnassa
Professori Minna Isomursu, Oulun yliopisto, Osuuskauppa Arinan hallituksen jäsen
Esitys pdf-tiedostona

Ympäristö ja puhtaus sähköosuuskunnan strategian ytimessä
Toimitusjohtaja Risto Kantola, Oulun Seudun Sähkö
Esitys pdf-tiedostona

Miten osuuskunta tukee jäsenensä taloutta ja hyvinvointia?
Toimitusjohtaja Marko Puhto, Osuuskunta Pohjolan Maito
Esitys pdf-tiedostona

Päätös
Valtuuskunnan puheenjohtaja Timo Komulainen, Pellervo-Seura ry

Päivän juonto, osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, Pellervo-Seura ry

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

OT-Vuosikirja 2022: Julkistuswebinaari

OT-vuosikirjan 2022 julkistaminen, kaikille avoin ja erittäin ajankohtainen webinaari: Osuuskunnat epävarman ajan toimijoina Vuoden 2022 tilinpäätösanalyysit kertovat paljon 9.00 Tervetuloa! Kari Huhtala, Pellervo – mikä on OT-vuosikirja? – toimitusjohtaja Mari Kokon esittely + minihaastattelu 1. työpäivän kunniaksi 9.10 Osuustoimintayritysten vuosi 2022. Jukka Suvitie, PI-Johtamiskoulu – yleiskatsaus vuosikirjan keskeisiin analyyseihin 9.20 Osuuskauppojen ja -pankkien menestyjät 2022. Pasi Saarnivaara,

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari

Webinaari 13.9. klo 14-14.45 Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mukana osuuskuntamuotoiseen yrittäjyyteen ja osuuskunnan perustamiseen johdattamassa osuustoimintajohtaja Kari Huhtala ja yritysasiantuntija Matti Ketola Osuustoimintakeskus Pellervosta.

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022, mutta ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.