Pellervon Päivä – Osuustoiminta 2030: Uuden sukupolven vaatimukset ja menestysreseptit

Päivämäärä:

Mikä osuustoiminnassa kiinnostaa uusia sukupolvia? Onko edelläkävijyys kestävässä kehityksessä tulevaisuuden vetovoimatekijä? Mikä on globaalin näkökulman merkitys?

Tulevaisuuden osuuskuntien johtaminen – mitä pitää muuttaa? Kantar TNS on tehnyt Pellervon toimeksiannosta  valtakunnallisen tutkimuksen 18-30 -vuotiaiden suomalaisten asenteista osuustoimintaa kohtaan. Miltä osuustoiminnan tulevaisuus näyttää sen valossa?

Ohjelma

Tilaisuuden juontaa toimittaja Lauri Nurmi

AVAUS Ilkka Uusitalo, Pellervon valtuuskunnan pj

  • Osuustoimintatutkimus nuorten asenteista 2021: tulosten julkistus.

MILTÄ MAAILMA NÄYTTÄÄ 2030?

  • Perttu Pölönen, futuristi, julkaisi 11/20 kirjan Tulevaisuuden identiteetit
  • Alviina Alametsä, Suomen nuorin MEP, Hyrynsalmelta kotoisin oleva vihreä poliitikko
  • Risto Lahti, osk Itikan ja Lihakunnan toimitusjohtaja Ilmajoelta
  • Milja Laamanen, osk Silmun toimitusjohtaja Tampereelta

PANEELI  - Miten kapula siirtyy?
Kahden sukupolven kohtaaminen: Milja Laamanen ja Risto Lahti sekä Taavi Heikkilä, SOK:n edellinen pääjohtaja

PÄÄTÖS: Petri Pitkänen, Pellervon hallituksen pj

12.30-13 on mahdollisuus osallistua virtuaalisiin kahvikeskusteluihin neljän eri osateeman alla.

Pellervon Päivä järjestetään 2021 korkean tason verkkotapahtumana, jossa studiokeskustelujen rinnalta ei unohdeta myöskään vuorovaikutusta. Tapahtuman verkkoympäristö on jo auki ja siellä keskustellaan osuustoiminnan ajankohtaisteemoista huhtikuun loppuun. 

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pellervon Päivän Jatkot järjestetään Helsingissä 7.lokakuuta 2021 klo 9.30-15.

Lisätiedot: toimisto@pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

Mikä osuustoiminnassa kiinnostaa uusia sukupolvia? Onko edelläkävijyys kestävässä kehityksessä tulevaisuuden vetovoimatekijä? Mikä on globaalin näkökulman merkitys? Tulevaisuuden osuuskuntien johtaminen – mitä pitää muuttaa? Kantar TNS on tehnyt Pellervon toimeksiannosta  valtakunnallisen tutkimuksen 18-30 -vuotiaiden suomalaisten asenteista osuustoimintaa kohtaan. Miltä osuustoiminnan tulevaisuus näyttää sen valossa? Ohjelma Tilaisuuden juontaa toimittaja Lauri Nurmi.  AVAUS Ilkka Uusitalo, Pellervon valtuuskunnan pj

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.