Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan ja tilitoimiston yhteistyö ja työnjako

Päivämäärä:
Kategoriat:

19.5. klo 13-14

Webinaari osuuskunnan perustajille tai heille jotka pohtivat jo olemassa olevan osuuskunnan kirjanpidon järjestämistä. Mitä osuuskunnan kannattaa huomioida kirjanpitonsa järjestämisessä, tilitoimiston valinnassa ja työnjaossa sen kanssa? Miten hyvä tilitoimisto tukee osuuskunnan toimintaa ja kehittymistä?

Vieraana tilitoimistoyrittäjä KTM Merja Hiltunen Blond Accounts Oy:stä. Hiltusella on pitkä kokemus osuuskuntien kirjanpidosta ja taloushallinnon kouluttamisesta. Hän toimii myös itse Idekoop osuuskunnassa ja on Osuustoiminnan kehittäjät Coop Finland ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä.

Löydät aiemmat Perustaisinko osuuskunnan? -webinaarit YouTube-kanavaltamme.

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Ekonoja. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?