Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan ja tilitoimiston yhteistyö ja työnjako

Päivämäärä:
Kategoriat:

19.5. klo 13-14.

Webinaari osuuskunnan perustajille tai heille jotka pohtivat jo olemassa olevan osuuskunnan kirjanpidon järjestämistä. Tällä kerralla erikoisteemana on osuuskunnan yhteistyö tilitoimiston kanssa. Mitä osuuskunnan kannattaa huomioida kirjanpitonsa järjestämisessä, tilitoimiston valinnassa ja työnjaossa sen kanssa? Miten hyvä tilitoimisto tukee osuuskunnan toimintaa ja kehittymistä?

Vieraana tilitoimistoyrittäjä KTM Merja Hiltunen Blond Accounts Oy:stä. Hiltusella on pitkä kokemus osuuskuntien kirjanpidosta ja taloushallinnon kouluttamisesta. Hän toimii myös itse Idekoop osuuskunnassa ja on Osuustoiminnan kehittäjät Coop Finland ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä.

Löydät aiemmat Perustaisinko osuuskunnan? -webinaarit YouTube-kanavaltamme.

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Miten osuuspankit aikovat houkutella nuoret mukaan?

Mitä osallisuuden muotoja osuuspankeissa on kokeiltu ja hyväksi havaittu? Millaista vuoropuhelua johto käy nuorten jäsenten kanssa? Vai kilpaillaanko nuorista asiakkaista vain pankkieduilla, tekemällä muita pankkeja edullisempia tarjouksia? Kenellä on vastuu nuorten houkuttelemisesta mukaan?

Webinaari osuuskunnan perustajille tai heille jotka pohtivat jo olemassa olevan osuuskunnan kirjanpidon järjestämistä. Erikoisteemana osuuskunnan yhteistyö tilitoimiston kanssa. Mitä osuuskunnan kannattaa huomioida kirjanpitonsa järjestämisessä, tilitoimiston valinnassa ja työnjaossa sen kanssa? Miten hyvä tilitoimisto tukee osuuskunnan toimintaa ja kehittymistä?

Fungerande förvaltning i medlemsbaserade organisationer

Delta i en ny typ av utbildning, som är anpassad för medlemsbaserade organisationer (andelslag och föreningar)! Nytt digitalt sätt att kommunicera, diskutera och arbeta i smågrupper ska utnyttjas.

Pellervon Päivän Jatkot

Pellervon Päivän Jatkot kerää yhteen osuustoiminnan ammattilaiset, luottamushenkilöt ja tutkijat. Tapahtuma yhdistää samaan paikkaan mm. ylimmän johdon tapaamisen sekä pienosuuskuntaforumin – ja se huipentuu kaikille yhteiseen ohjelmaosuuteen.