Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunta työllistymisen keinona

Päivämäärä:

Työosuuskunnan perustaminen kiinnostaa monia epävarmassa työmarkkinatilanteessa olevia, kuten työttömiä, itsensä työllistäjiä ja pätkätyöläisiä. Monesti osuuskunta kiinnostaa myös sellaisia, jotka haluavat hankkia toimeentuloa omaehtoisemmin ja osana yhdessä rakennettua työyhteisöä.

Webinaarissa on asiantuntijavieraana KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski, joka käy läpi osuuskunnan perustamiseen ja työosuuskunnassa työllistymiseen liittyviä seikkoja epätyypillisen työelämän näkökulmasta:

  • Mitä osuuskunnan perustamisessa tulee ottaa huomioon?
  • Millainen mahdollisuus osuuskunta on toimeentulon hankkimiselle?
  • Onko osuuskunnan perustaminen aina paras ratkaisu?

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pienosuuskuntawebinaari: onko hinnalla väliä – myyttekö tehokkaasti?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan pienosuuskunnille ajankohtaisista ja tärkeistä asioista Pellervon pienosuuskuntawebinaareihin! Vuoden viimeisessä webinaarissa keskustellaan hinnoittelusta pienosuuskunnassa ja hieman myös myynnistä. Mitkä asiat vaikuttavat hintaan ja mitä kannattaa pyytää? Kuka hinnan päättää ja myynnin  tekee? Miten hinnoittelu vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen? Webinaaria vetää Yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen ja mukana keskustelemassa ovat Mediakunta osk:n Hanna Kokkonen ja

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Yritysten toimintakenttä on suuressa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä sääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Erityisesti kestävyysraportointidirektiivi sekä yritysten kestävää toimintaa koskeva huolellisuusvelvoite eli niin kutsuttu EU-yritysvastuudirektiivi tulee vaikuttamaan myös pk-osuuskuntiin.  Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä mitä pk-osuuskunnat

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.