Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunta työllistymisen keinona

Päivämäärä:

Työosuuskunnan perustaminen kiinnostaa monia epävarmassa työmarkkinatilanteessa olevia, kuten työttömiä, itsensä työllistäjiä ja pätkätyöläisiä. Monesti osuuskunta kiinnostaa myös sellaisia, jotka haluavat hankkia toimeentuloa omaehtoisemmin ja osana yhdessä rakennettua työyhteisöä.

Webinaarissa on asiantuntijavieraana KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski, joka käy läpi osuuskunnan perustamiseen ja työosuuskunnassa työllistymiseen liittyviä seikkoja epätyypillisen työelämän näkökulmasta:

  • Mitä osuuskunnan perustamisessa tulee ottaa huomioon?
  • Millainen mahdollisuus osuuskunta on toimeentulon hankkimiselle?
  • Onko osuuskunnan perustaminen aina paras ratkaisu?

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Lisää tapahtumia

Luottamusjohtajana osuustoiminnan suuryrityksessä, vieraana Metsä Groupin Jussi Linnaranta ja SOK:n Matti Pikkarainen

Vieraana keskustelemassa SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen ja Metsäliiton tuore hallituksen puheenjohtaja Jussi Linnaranta, joka aloitti tänä vuonna myös Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallituksen jäsenenä.

Mitä ajatuksia herättää Pellervon Päivän 2021 (14.4.) teema nuoret ja osuustoiminta 2030? Mitkä ovat uuden sukupolven vaatimukset ja menestysreseptit hallinnon näkökulmasta?

Pellervon Päivän Jatkot

Pellervon Päivän Jatkot kerää yhteen osuustoiminnan ammattilaiset, luottamushenkilöt ja tutkijat. Tapahtuma yhdistää samaan paikkaan mm. ylimmän johdon tapaamisen sekä pienosuuskuntaforumin – ja se huipentuu kaikille yhteiseen ohjelmaosuuteen.