PI-lihaforum

Päivämäärä:

PI-lihaforumissa kuullaan Tanskan sikatalouden tutkimuskeskuksen toimitusjohtaja Claus Fertinia sekä Hollannin ruokakaupan toimialaorganisaation johtaja Marc Jansenia, joka käsittelee kuluttajatrendejä ja kestävän lihatalouden kysymyksiä kaupan näkökulmasta. Päivän aikana keskustellaan liha-alan markkinatilanteesta kaikki tuotantoalat huomioiden.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja tapahtumasta PI-johtamiskoulun kotisivuilla.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Yritysten toimintakenttä on suuressa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä sääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Erityisesti kestävyysraportointidirektiivi sekä yritysten kestävää toimintaa koskeva huolellisuusvelvoite eli niin kutsuttu EU-yritysvastuudirektiivi tulee vaikuttamaan myös pk-osuuskuntiin.  Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä mitä pk-osuuskunnat

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.