Pienosuuskuntien kehittämispäivä: Vahvista talousosaamista ja kasvata vastuullisuutta 

Päivämäärä:

Tervetuloa aivan uudenlaiseen koulutukseen, joka tuo yhteen pienosuuskuntien aktiiviset tekijät! Pienosuuskuntien kehittämispäivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa taloudellista osaamistasi ja syventyä vastuullisuuden maailmaan. Tämä on tilaisuutesi kasvattaa osuuskuntasi menestystä ja vaikuttavuutta.  

Missä: Pellervo, Simonkatu 6, Helsinki
Milloin: tiistaina 19.9. klo 9–16.15
Kenelle: pienosuuskuntien jäsenille, johdolle ja hallituksissa toimiville
(max. 22 osallistujaa ja 2 korkeintaan samasta osuuskunnasta)
Hinta: 49 e (sisältää lounaan ja kahvitarjoilut) 

Vahvista talousosaamista

Talousosaaminen on osuuskunnan menestyksen ytimessä. Aamupäivällä PI-johtamiskoulun toimitusjohtaja Pauli Keränen johdattaa osallistujat osuuskunnan taloudellisen suorituskyvyn ja käytännön työkalujen saloihin. Opimme strategioita tuloksen parantamiseen ja kustannusten hallintaan - kuinka taloudelliset haasteet otetaan haltuun ja talous valjastetaan kasvun moottoriksi! 

Kehitä vastuullisuutta

Vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa myös pienten yritysten menestystä. Iltapäivällä Niina Suuronen (Responsia Quality Solutions) ja Silja Huttunen (Toimisto 2030) vetävät vastuullisuustyöpajan, jonka tavoitteena on tukea osuuskuntia järjestelmällisen, arvopohjaisen sekä osuuskuntien liiketoimintaa tukevan tavoitteellisen vastuullisuustyön käynnistämisessä ja kehittämisessä.  Työpajassa kurkistamme osuuskuntien menneeseen ja tulevaan niin arvojen kuin heikkojen signaalien avulla: mitä on ns. sisäänkirjoitettu vastuullisuus osuuskunnissa ja mitä osuuskuntien vastuullisuus voisi tulevaisuudessa olla.

Työpajassa pääset pohtimaan, mitä vastuullisuus tarkoittaa juuri sinun osuuskunnallesi, ja miten vastuullisuustyö kannattaa aloittaa. Työpajasta saat eväitä ja työkaluja, joiden avulla voit jatkaa osuuskuntasi vastuullisuuden kehittämistä omatoimisesti työpajan jälkeen.

Verkostoidu ja jaa kokemuksia

Pienosuuskuntien kehittämispäivä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua muiden osuustoimijoiden kanssa sekä vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Yhdessä oppien luodaan entistä vahvempia osuuskuntia ja rakennetaan verkostoa kestävän menestyksen tueksi. 

Miksi osallistua?

  • Saat arvokasta talouskoulutusta, joka auttaa optimoimaan osuuskunnan taloudellista suorituskykyä 
  • Pääset syventymään vastuullisuustyön konkretiaan ja oppimaan kestävän liiketoiminnan parhaita käytäntöjä. 
  • Luot verkostoa muiden aktiivisten osuustoimijoiden kanssa.

Varaa paikkasi nopeasti, sillä kehittämispäivään otetaan rajallinen määrä osallistujia.  

Ohjelma

9.00 Aamukahvit ja aloitus 
9.30 Talous - Pauli Keränen
12.00 Lounas
13.00 Vastuullisuustyöpaja - Niina Suuronen ja Silja Huttunen
16.15 lopetus 

Lisätiedot tapahtumasta:
Vastuullisuusasiantuntija Hanna Muukka, hanna.muukka@pellervo.fi.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?