Sote & osuuskunta -seminaari Mikkelissä

Torstai 8.3.2018 klo 13-16
Paikka: Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Mikkelin kampus, A-rakennus (Luokka A117), Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli

13.00 TERVETULOA
Tytti Klen, Projektipäällikkö, OSKU-hanke, HY Ruralia-instituutti

13.10 ALUSTUS ILTAPÄIVÄN AIHEESEEN
Sami Karhu, Toimitusjohtaja, Osuustoimintakeskus Pellervo
13.40 OSUUSKUNTA SORTSO
Pekka Pättiniemi, Hallituksen puheenjohtaja, FT
Yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa henkilökohtaisen avun, kotihoidon, kotisairaanhoidon, lastenhoidon ja kodinhoidon palveluja.

14.20 OSUUSKUNTA YRITYSMUOTONA
Petteri Tiljander, TKI-asiantuntija, XAMK Pienyrityskeskus

14.40 LÄHIPALVELUOSUUSKUNTA JEESI
Lotta Salminen, Hallituksen puheenjohtaja
Lähipalveluosuuskunta, joka tuottaa mm. hoiva-, hoito- sekä kotiapua, kotija mökkitalkkarin palveluita sekä hieronta- ja kuntohoitajan palveluita.

15.20 POHJOIS-KARJALAN NAPAKKA OSUUSKUNTA

Sinikka Härkönen, Palveluohjaaja
Osuuskunta tuottaa mm. hoito-, hoiva- sekä kotiapupalveluita, remontointija rakennuspalveluita sekä viestintäpalveluita.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Seminaarin järjestäjä on OSKU – Yrittäjänä osuuskunnassa -hanke. Hankkeen toimintakausi on 1.1.2016 – 30.4.2018. Hankkeen koulutuksiin voivat osallistua kaikki osuuskuntayrittäjyydestä kiinnostuneet Etelä-Savon alueelta. Hanketta hallinnoi Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Mikkelin yksikkö. Osatoteuttajana toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus..

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

OT-Vuosikirja 2022: Julkistuswebinaari

OT-vuosikirjan 2022 julkistaminen, kaikille avoin ja erittäin ajankohtainen webinaari: Osuuskunnat epävarman ajan toimijoina Vuoden 2022 tilinpäätösanalyysit kertovat paljon 9.00 Tervetuloa! Kari Huhtala, Pellervo – mikä on OT-vuosikirja? – toimitusjohtaja Mari Kokon esittely + minihaastattelu 1. työpäivän kunniaksi 9.10 Osuustoimintayritysten vuosi 2022. Jukka Suvitie, PI-Johtamiskoulu – yleiskatsaus vuosikirjan keskeisiin analyyseihin 9.20 Osuuskauppojen ja -pankkien menestyjät 2022. Pasi Saarnivaara,

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022, mutta ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.