SuomiAreena: Osuustoiminta – talouden outolintu vai valttikortti?

Päivämäärä:
Avainsanat:

Miksi yhteisötalous jää keskusteluista varjoihin? Miksi sitä ei tunnisteta tarpeeksi? Onko osakeyhtiö tehokkain talouden malli? Osuustoiminta on ennenkin ollut kriisiaikojen avun tuoja, miltä tilanne näyttää nyt?

Osuustoiminta on EVA:n tutkimuksen mukaan suomalaisille kaikkein mieluisin markkinatalouden muoto. Isot osuustoimintayritykset ovat Suomen talouden keskeisiä tukijalkoja – mutta omistus on useimmille omistajille epäselvä. Ihmiset eivät ymmärrä olevansa omistajia. Toimittaja

Heikki Pursiaisen vetämä sähäkkä debatti – jossa kaikki eivät suinkaan ole varmastikaan samaa mieltä!

Tapahtumastriimiä voi seurata MTV:n sivuilla 13.7. klo 9.55 alkaen: https://www.mtv.fi/sarja/suomiareena-10003189/osuustoiminta-talouden-outolintu-vai-valttikortti-1440898

Keskustelijat

Eero Heinäluoma
europarlamentaarikko
hallituksen puheenjohtaja
Tradeka

Tuuli Kousa
viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
OP-ryhmä

Hannu Krook
pääjohtaja
S-ryhmä

Juho Romakkaniemi
toimitusjohtaja
Keskuskauppakamari

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous. Esityslista julkaistaan lähempänä. Virallisten osanottajien ilmoittautuminen ennakkoon.

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Pellervon Päivän teemoja ovat Suomen uudistuminen ja osuustoimintayrityksen johtaminen. Suomi on murrosvaiheessa, uutta hallitusta odotellaan ja tulevaisuutta rakennetaan monien painavien haasteiden keskellä. Millaisia tulevaisuudennäkymiä yrityksille on tarjolla, millaisia valintoja tehdä? Miten tässä maailmassa näyttäytyvät osuustoiminnan arvot kuten kohtuullisuus, yhteisöllisyys, omatoimisuus, vastuullisuus? Mitä tulevaisuudesta sanoo maailman 50 parhaan naisen joukkoon valittu futuristi?