SuomiAreena keskustelu: Arvot, kaverit ja bisnes – onko yhteisyrittäjyys työelämän uusi suunta?

Päivämäärä:
Kategoriat:

Pellervon ja Valtakunnallisen YES ry:n keskustelutilaisuus SuomiAreenassa, aiheena ”Arvot, kaverit ja bisnes – onko yhteisyrittäjyys työelämän uusi suunta?”

Työelämän muuttuessa myös yrittäjyys muuttuu ja pienten yritysten merkitys työllistäjänä lisääntyy. Vaan missä kasvaa uusia yrittäjiä ja millaisia he ovat?

Yhteisöllinen ja arvopohjainen liiketoiminta kiinnostavat yhä useampia, mutta onko sellainen oikeaa yrittämistä? Kykeneekö yhteiskunta tunnistamaan uudenlaisen yritystoiminnan ja vahvistamaan sen kasvua?

Tule kuuntelemaan Porin SuomiAreenaan kesän kiinnostavinta keskustelutilaisuutta: Arvot, kaverit ja bisnes – onko yhteisyrittäjyys uusi työelämän suunta?

Haastamme keskustelussa eri alojen asiantuntijat pohtimaan, mitkä ovat muuttuvassa työelämässä nuorille parhaat tavat yrittää. Entä miten yhteiskunta voi vahvistaa yhdessä yrittämisen kulttuuria, jossa menestys mitataan rahan lisäksi muillakin mittareilla?

Keskustelemassa ovat tulevaisuustutkija Ilkka Halava, freelancer Saana Ihamäki Mediakunnasta, kansanedustaja Matias Marttinen (kok), Elega Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Niinikoski ja yhteyspäällikkö Netta Norro Osuuskunta Lilithistä.

Keskustelun juontaa YES Satakunnan aluepäällikkö Jenni Rajahalme.

Tilaisuus striimataan myös SuomiAreenan verkkosivuilla. Pellervolla on oma osasto SuomiAreenan Kansalaistorilla koko viikon ajan 15.-19.7.

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?