Työtä osuuskunnasta -hankkeen juhlaseminaari Suonenjoella

Päivämäärä:

Rautalammin kunnan ja Suonenjoen kaupungin yhteinen Työtä osuuskunnasta- hanke lähenee loppuaan. Onnistuneen hankkeen kunniaksi ja osuustoimintatietoisuuden levittämiseksi hanke järjestää seminaarin, jonka juhlapuhujana on osuustoimintakeskus Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu. Lisäksi kuullaan Idekoop osuuskunnan toimitusjohtaja Jarmo Hännistä, joka on vaikuttanut hankkeen syntymiseen. Hankkeessa perustettiin monialainen Pirtsakki Osuuskunta.

Pirtsakki työosuuskunta on yksi paikallisen työllistymisen vaihtoehto ja palvelutarjonnan monipuolistaja. Osaamista löytyy suutarista siivoojaan, pihahommista puvustamiseen. Pirtsakin jäsenyyttä voivat hakea kaikki itsensä työllistämisestä kiinnostuneet osaajat ja lisää porukkaa kaivataan mukaan. Vaikka Työtä osuuskunnasta- hanke päättyy, Pirtsakki osuuskunta jatkaa!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet hankkeen verkkosivuilla: https://tyotaosuuskunnasta.wordpress.com

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

Pienosuuskuntaforum 2022

Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022. Laitathan ajan ja paikan jo kalenteriisi!