Uusi osuuskuntalaki –koulutus ke 27.1.2016 Iisalmessa

Päivämäärä:

Tampereen seudun osuustoimintakeskus järjestää Iisalmessa osuuskuntalakikoulutuksen. Osuuskuntalaki uudistui vuoden 2014 alussa. Uusi laki synnytti paljon uusia mahdollisuuksia, joita on nyt ehditty soveltaa myös käytännössä.

Aika: keskiviikko 27.1.2016 klo 8:30 – 15:30
Paikka: Ylä-Savon ammattiopisto, luokka 157, Ahertajankaarto 23 (entinen Yrittäjäntie 23), IISALMI
Kouluttaja: KTM Ulla Leppänen, Tampereen seudun osuustoimintakeskus

Ohjelma

Klo 8:30 Aurinkoiset aamukahvit tarjolla
Klo 9:00 Aamupäivän aiheet:

  • Uusi osuuskuntalaki – korvaako osuuskunta kaikki yritysmuodot?
  • Pääperiaatteet osuuskunnasta yritysmuotona – yksin tai yhdessä yrittäessä
  • Osuuskunnan vertailu muihin yritysmuotoihin
  • Esimerkkejä osuuskuntayrittäjyydestä ja osuustoiminnallisista liikeideoista
  • Uuden lain avaamia mahdollisuuksia rahoituksen hankintaan (lyhyt yleiskuvaus)

Klo 12 – 13 Lounastauko (omakustanteinen)
Klo 13:00 Iltapäivän aiheet:

  • Yrittäjänä vai työntekijänä omassa osuuskunnassa?
  • Mikä on jäsenmäärän vaikutus osuuskunnan jäsenen asemaan?
  • YEL vai TyEL, työttömyysturva, työlainsäädäntö (pääsäännöt ja soveltaminen osk-yrittäjyyteen)
  • Osuuskunnan perustaminen – näin onnistut ja vältät yleisimmät sudenkuopat
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Klo 15:30 Hyvää kotimatkaa!

Koulutuksen hinta: 249,00 euroa + alv. 24 %

Ilmoittautuminen:
Sähköpostitse ulla.leppanen@osuustoimintakeskus.net. Pyydämme ilmoittautumaan koulutukseen viimeistään perjantaihin 15.1.2016 mennessä. Ilmoitathan nimesi, organisaatiosi, mahdollisen erityisruokavalion sekä laskutustiedot. Lisätietoja Ulla Leppäseltä: puh. 050 3950 112.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Työterveys ja työsuojelu pienosuuskunnassa -webinaari

Tule kuulemaan miten tehokkaasti huolehtia työntekijöiden terveydestä ja turvallisuudesta pienyrityksen toimintaympäristössä. Webinaarissa pureudutaan myös pienosuuskunnan työsuhteesiin liittyvän työterveyshuollon järjestämiseen ja työsuojelukysymyksiin. Mitä lakeja ja määräyksiä liittyy työsuojeluun, jotka myös pienissä yrityksissä pitää ottaa huomioon? Käytännön vinkkejä ja työkaluja, joilla varmistetaan, että osuuskuntasi noudattaa kaikkia voimassa olevia säännöksiä ja luo turvallisen työympäristön kaikille. Mitä työterveyshuolto ja

Osuuskuntien listautumisaamiainen

Listautuminen pörssiin on kiinnostava vaihtoehto kasvun ja kehittämisen rahoittamiseksi. Listautuminen kasvattaa yhtiön näkyvyyttä ja tuo toiminnalle jatkuvan, läpinäkyvän arvostuksen. Listautuneen yhtiön asiakkaat, sidosryhmät ja henkilöstö voivat luottaa yhtiön toiminnan ja raportoinnin avoimuuteen ja tehokkuuteen. Nasdaq Helsinki, Helsingin pörssi, on tukenut yhtiöiden kasvua ja pääomanhankintaa jo yli sadan vuoden ajan Suomessa. Nyt myös osuuskuntien listaaminen Nasdaq

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.

Pellervon vuosikokous

Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon vuosikokous järjestetään Pellervon Päivän yhteydessä. Vieraspuhujaksi saapuu työministeri Arto Satonen. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille Pellervon Päivän osallistujille. Ennen aloitusta tarjolla aamukahvi. Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenille erikseen. Ilmoittautuminen Pellervon Päivän ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut vain vuosikokousedustajaksi vuosikokoukseen ilmoittautuminen sähköpostitse toimisto@pellervo.fi.