VaikuttajaValmennus (2 x 2 päivää)

Päivämäärä:

VaikuttajaValmennus on osuuskuntien hallinnon jäsenten uusi perehdytysohjelma

Esillä tärkeimmät aihekokonaisuudet: strategia, hallinto, talous ja vuorovaikutus. Kesto 2 + 2 pv sisältäen myös yritysvierailuja sekä välissä oppimistehtävä omassa hallinnossa. Välitehtävä voi liittyä oman hallinnon kokouksiin tai toimintatapoihin ja tavoitteena on saada heti opitun soveltamista/kokeiluja alulle organisaatiossa.

Lupaamme organisaatiolle: saatte aktiivisen ja uudistavan vaikuttajan
Lupaamme opiskelijalle: opit hyvän hallinnon perustiedot ja -taidot

VaikuttajaValmennuksen 1. jakso on 3.-4.10. Kyyhkylän Kartanossa Mikkelissä ja 2. jakso 1.-2.11. Sokos Hotel Lakeudessa Seinäjoella.

Lue lisää ja ilmoittaudu PI-johtamiskoulun verkkosivuilla.

Hinta: 885 € + alv (sis. 2 x kahden päivän kokouspaketit ja päiväruokailut). Muita kuluja illallinen ja majoitus, joka varataan omatoimisesti suoraan hotellilta.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

OT-Vuosikirja 2022: Julkistuswebinaari

OT-vuosikirjan 2022 julkistaminen, kaikille avoin ja erittäin ajankohtainen webinaari: Osuuskunnat epävarman ajan toimijoina Vuoden 2022 tilinpäätösanalyysit kertovat paljon 9.00 Tervetuloa! Kari Huhtala, Pellervo – mikä on OT-vuosikirja? – toimitusjohtaja Mari Kokon esittely + minihaastattelu 1. työpäivän kunniaksi 9.10 Osuustoimintayritysten vuosi 2022. Jukka Suvitie, PI-Johtamiskoulu – yleiskatsaus vuosikirjan keskeisiin analyyseihin 9.20 Osuuskauppojen ja -pankkien menestyjät 2022. Pasi Saarnivaara,

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022, mutta ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.