Vuorineuvos Simo Palokankaan kirjan julkistamistilaisuus

Päivämäärä:

Suomen kokeneimpiin yritysjohtajiin kuuluvan vuorineuvos Simo Palokankaan kuudelle vuosikymmenelle ulottuvat kokemukset johtotehtävissä on kiteytetty käytännönläheiseksi kirjaksi

”KYMMENEN VUOTTA ETUAJASSA, TOIMITUSJOHTAJA TUOTTAJAOMISTEISESSA YRITYKSESSÄ”

Palokangas on uransa aikana työskennellyt mm. Satakunnan osuusteurastamossa, Munakunnassa, Lännen tehtailla, HK Ruokatalossa, LSO;ssa ja Raisiossa. Hän keskittyy kirjassaan nimenomaan viljelijäomisteisten ja osuustoiminnallisten yritysten kysymyksiin.

Ohjelma

klo 9.00 Kahvit

klo 9.30 Tiedotustilaisuus

Tervetuloa, toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry

Kirjan esittely, vuorineuvos Simo Palokangas

Kysymyksiä

 

klo 10.15 Keskusteleva seminaari kirjan teemasta

Avaus, toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry

Kymmenen vuotta etuajassa, vuorineuvos Simo Palokangas

Kommenttipuheenvuorot:

Toimitusjohtaja Jan Lähde, Dava Foods Finland Oy ja Munakunta

Vt. toimitusjohtaja Aki Laiho, HKScan Oyj

Osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, Pellervo-Seura ry

Keskustelu

klo 12.30 Tilaisuuden päättäminen

Ilmoittautuminen

  Nimi (pakollinen)

  Yritys/Organisaatio

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Muut kommentit (esim. mahdolliset erikoisruokavaliot)

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää Pellervo-Seuran osuuskuntiin ja osuustoimintaan liittyvään tiedotukseen.

  Jaa artikkeli

  Lisää tapahtumia

  Pellervon Aamu: Osuuskuntien EU-vaikuttaminen

  EU-vaalit lähestyvät: Miten osuuskuntien vaikuttamistyötä tehdään Brysselissä? Mitkä teemat ovat ajankohtaisimpia juuri nyt? Mari Kokon kanssa aiheesta keskustelemassa Pellervon, MTK:n ja SLC:n yhteisen EU-toimiston vetäjä Hanna Leiponen-Syyrakki ja MetsäGroupin yhteiskuntasuhdejohtaja Tytti Peltonen.   

  Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

  Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Kontkanen. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla verkossa

  Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

  Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää? 

  Kari Huhtalan väitöstilaisuus tuottajaosuuskuntien hallituksen jäsenten valinnasta

  Pellervon osuustoimintajohtaja Kari Huhtala väittelee LUT-yliopistossa, aiheenaan tuottajaosuuskuntien hallinto. Kauppatieteiden johtamisen ja organisaatioiden oppialaan kuuluvan väitöskirjan otsikko on Paradoxes of Director Selection in Agricultural Co-operatives: Understanding Boards’ Conformance and Performance Roles (Hallituksen jäsenten valintaan liittyvät paradoksit tuottajaosuuskunnissa: hallituksen sovittamis- ja suorituskykyroolien ymmärtäminen). Vastaväittäjäksi Lappeenrannan kampuksella pidettävään tilaisuuteen saapuu norjalainen professori Morten Huse (BI Norwegian Business School).