Vuorineuvos Simo Palokankaan kirjan julkistamistilaisuus

Päivämäärä:

Suomen kokeneimpiin yritysjohtajiin kuuluvan vuorineuvos Simo Palokankaan kuudelle vuosikymmenelle ulottuvat kokemukset johtotehtävissä on kiteytetty käytännönläheiseksi kirjaksi

”KYMMENEN VUOTTA ETUAJASSA, TOIMITUSJOHTAJA TUOTTAJAOMISTEISESSA YRITYKSESSÄ”

Palokangas on uransa aikana työskennellyt mm. Satakunnan osuusteurastamossa, Munakunnassa, Lännen tehtailla, HK Ruokatalossa, LSO;ssa ja Raisiossa. Hän keskittyy kirjassaan nimenomaan viljelijäomisteisten ja osuustoiminnallisten yritysten kysymyksiin.

Ohjelma

klo 9.00 Kahvit

klo 9.30 Tiedotustilaisuus

Tervetuloa, toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry

Kirjan esittely, vuorineuvos Simo Palokangas

Kysymyksiä

 

klo 10.15 Keskusteleva seminaari kirjan teemasta

Avaus, toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry

Kymmenen vuotta etuajassa, vuorineuvos Simo Palokangas

Kommenttipuheenvuorot:

Toimitusjohtaja Jan Lähde, Dava Foods Finland Oy ja Munakunta

Vt. toimitusjohtaja Aki Laiho, HKScan Oyj

Osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, Pellervo-Seura ry

Keskustelu

klo 12.30 Tilaisuuden päättäminen

Ilmoittautuminen

  Nimi (pakollinen)

  Yritys/Organisaatio

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Muut kommentit (esim. mahdolliset erikoisruokavaliot)

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää Pellervo-Seuran osuuskuntiin ja osuustoimintaan liittyvään tiedotukseen.

  Jaa artikkeli

  Lisää tapahtumia

  Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

  Eurooppalaisten osuuskuntien kattojärjestö Cooperatives Europe, kuluttajaosuuskuntien EuroCoop ja CO-FRESH-projektin kumppanit järjestävät tapahtuman: ”Kestävän kehityksen edistäminen: Tehokkaiden maatalous-elintarvikearvoketjujen kehittäminen”. Tapahtuma järjestetään EU-rahoitteisen CO-FRESH-hankkeen puitteissa ja tavoitteena on esitellä neljä uutta elintarvikearvoketjuja kehittävää innovaatiota. Ohjelma julkaistaan myöhemmin. Milloin: 31.3.2023 Aika: 10.30-14.00 CET Paikka: Bryssel (Copa-Cogecan toimisto) ja verkossa Ilmoittaudu mukaan.

  Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

  Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

  Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

  Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

  Pellervon vuosikokous

  Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.