PI-johtamiskoulun tulevia tapahtumia

Hyväksytty LuottamusJohtaja HLJ 26

HLJ on osuuskuntien ja muiden jäsenpohjaisten organisaatioiden avainhenkilöille tarkoitettu vuoden mittainen hallinto- ja liiketoimintavalmennus, joka antaa hyvät valmiudet toimia organisaation hallituksessa ja muissa johtamistehtävissä. Valmennus tarjoaa osallistujille kokonaiskuvan, perusymmärryksen ja työkalut oman organisaation tilanteen arvioimiseen ja kehittämiseen eri näkökulmista, ja se koostuu kuudesta kurssijaksosta.

Seuraava HLJ 26 -vuosikurssi käynnistyy ensimmäisellä lähijaksolla 20. lokakuuta aiheenaan tutustuminen ja strategia.

PI-maitoforum 11.11.

PI-johtamiskoulun vuotuinen maitoalan huipputapahtuma PI-maitoforum järjestetään totuttuun tapaan marraskuussa. Tarjolla on päivän polttavia ajankohtaisteemoja, keskustelua maitoalan nykytilanteesta sekä uusia näköaloja maitomarkkinoiden tulevaisuuteen.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.johtamiskoulu.fi

Jaa artikkeli

Lue myös