PI-maitoforum järjestetään 15.-16.11.2023 Vantaalla

PI-johtamiskoulu järjestää taas perinteikkään PI-maitoforumin pääkaupunkiseudulla marraskuussa.

Tapahtuma aloitetaan yhteisellä iltaohjelmalla ja illallisella Maitovaltuuskunnan kanssa 15.11.2023 Sokos Hotel Triplassa, Helsingin Pasilassa ja varsinainen PI-maitoforum järjestetään Sokos Hotel Vantaassa Tikkurilassa seuraavana päivänä.

Ohjelmassa asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua maidosta ja ilmiöistä sen ympärillä: kestävä rahoitus tila- ja osuuskuntatasolla, solumaidon näkymät, vihreän siirtymän mahdollisuudet ja uhkat sekä tietysti maitomarkkina-analyysi.

Katso lisätiedot PI-johtamiskoulun verkkosivuilta

Jaa artikkeli

Lue myös

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid