Kutsu: ”Osuuskunnat ja kestävä kehitys” –kirjan julkistamistilaisuus

Tervetuloa Pellervon ja Helsingin yliopiston julkaiseman ”Osuuskunnat ja kestävä kehitys” –kirjan julkistamistilaisuuteen tiistaina 24.2.2015 klo 9.30-11.00 Pellervo-Seuraan osoitteeseen Simonkatu 6, Helsinki.

Teos käsittelee osuustoiminnan ja kestävän kehityksen ulottuvuuksia monista eri näkökulmista. Se sisältää puheenvuoroja osuustoiminnan merkityksestä yliopisto-opetuksen, kansalaisyhteiskunnan ja ruokaturvan kannalta. Artikkeleissa käsitellään osuustoiminnan historiaa ja vaikutusta maaseudun kehitykseen, osuuskuntien kilpailuetuja elintarvikealalla sekä mahdollisuuksia yritysmuotona ja merkitystä kehittyvien maiden kannalta. Teoksessa on mm. ulkoasiainministeri Erkki Tuomiojan, Helsingin yliopiston rehtori Jukka Kolan ja kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallion artikkelit.

Kirjan tiedot:

Osuuskunnat ja kestävä kehitys, toim. Shimelles Tenaw, Visa Heinonen, Sami Karhu, Petri Ollila. Pellervo-Seura ja Helsingin yliopisto 2015. 160 sivua.

Lisätietoja Pellervosta: Sami Karhu, 0400 545 989, sami.karhu@pellervo.fi

Ilmoittautuminen perjantaihin 20.2.2015 mennessä: Outi Pajunen, Taloustieteen laitos, HY (e-mail. outi.o.pajunen@helsinki.fi; puh. 050 415 1225)

 

Ohjelma

Tiistai 24.2.2015 klo 9.30-11.00
Pellervo-Seura ry, Simonkatu 6, Helsinki

Kahvitarjoilu

Avaus
toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo

”Osuuskunnat ja kestävä kehitys” -kirjan esittely
professori Visa Heinonen, Helsingin yliopisto

Kommenttipuheenvuoro

Keskustelu kirjan teemasta
Johdattelijana professori Petri Ollila, Helsingin yliopisto

Loppupuheenvuoro
Tutkija Shimelles Tenaw, kirjan toimituskunta

 

Jaa artikkeli

Lue myös