Osuuskunta Lilith Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervon hallitus hyväksyi perjantaina 27. syyskuuta jäseneksi Osuuskunta Lilithin, joka on luovien alojen arvopohjainen työosuuskunta

Se on alallaan Suomen suurin, jäseniä on yli 400 ja liikevaihtoa 3,5 M €. Mukana on graafisia suunnittelijoita, valokuvaajia, esiintyjiä ja kouluttajia, journalisteja, audiovisuaalisen tuotannon tekijöitä ja monenlaisia muita ammattilaisia. 

– Keskeisenä tehtävänämme on toimia jäsentemme työllistäjänä ja tarjota heille etuja sekä laadukkaasti että edullisesti. Kehitämme palveluita, jotka tuovat yhä projektimaisemmaksi muuttuvien työn rakenteiden äärellä turvaa, välittämistä ja toisaalta dynaamista muokkautuvuutta, kertoo Lilithin toimitusjohtaja Tommi Viitamies.  

Lilith on yhdessä jäsentensä kanssa kehittänyt osuustoiminnan mallin, jonka se uskoo parhaiten vastaavan myös tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Viitamiehen mukaan Lilith haluaa olla suunnannäyttäjä luovien alojen ammattien yhteisyrittäjyyden kehittämisessä.

Lisätiedot: 
Sami Karhu, toimitusjohtaja, Osuustoimintakeskus Pellervo
 ry, p. 040 0545989sami.karhu@pellervo.fi 
Tommi Viitamies, toimitusjohtaja, Osuuskunta Lilith, p. 045 6174114, tommi.viitamies@lilith.fi 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.

Pellervo hakee korkeakouluharjoittelijaa

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervo etsii korkeakouluharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan alkaen maalis-toukokuussa 2024. Harjoittelun kokoaikainen kesto on 2-3 kuukautta, mutta työtunnit voi jakaa haluamallaan tavalla 20-37,5 viikkotunniksi. Harjoittelijan tehtävänä on selvittää lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa toimivien oppilaitos- ja opiskelijaosuuskuntien nykytilaa ja kehittämistarpeita.