Pellervon Aamu: Esittelyssä Kantar TNS Agrin uusi Osuustoimintatutkimus

Päivämäärä:
Kategoriat:
pellervon-aamu-saarnivaara-hakala

Lähitarkastelussa Kantar Agrin tuore Osuustoimintatutkimus 2022. Edelliset vastaavat tutkimukset on tehty 2017 ja 2007.

Tutkimuksen 75 diagrammikuvasta kiinnostavimmat poimii ja analysoi Kantarin tutkija Pasi Saarnivaara, joka vastasi tutkimuksen toteutuksesta. Keskustelukumppanina professori Henri Hakala,  (2017-2021 osuuskuntayrittäjyys) LUT-yliopistosta.

  • Osuustoimintaan suhtautuminen ja tunnettuus?
  • Osuustoiminnallisen yritysmuodon hahmottaminen?
  • Ymmärrys ja kokemus jäsenyydestä?
  • Jäsenhyödyn kokeminen?
  • Osuustoiminnan periaatteiden merkitys?
  • Osuuskunta yrittäjyyden muotona?

Mihin lukuihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota? Mitkä ovat merkillepantavia trendejä aiempiin vuosiin verrattuna?

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Osuustoimintatutkimuksesta sekä kysymään havainnoista itseäsi kiinnostavien taustamuuttujien osalta!

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon vuosikokous

Lähitarkastelussa Kantar Agrin tuore Osuustoimintatutkimus 2022. Edelliset vastaavat tutkimukset on tehty 2017 ja 2007. Tutkimuksen 75 diagrammikuvasta kiinnostavimmat poimii ja analysoi Kantarin tutkija Pasi Saarnivaara, joka vastasi tutkimuksen toteutuksesta. Keskustelukumppanina professori Henri Hakala,  (2017-2021 osuuskuntayrittäjyys) LUT-yliopistosta. Osuustoimintaan suhtautuminen ja tunnettuus? Osuustoiminnallisen yritysmuodon hahmottaminen? Ymmärrys ja kokemus jäsenyydestä? Jäsenhyödyn kokeminen? Osuustoiminnan periaatteiden merkitys? Osuuskunta yrittäjyyden muotona?

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Pellervon Päivän teemoja ovat Suomen uudistuminen ja osuustoimintayrityksen johtaminen. Suomi on murrosvaiheessa, uutta hallitusta odotellaan ja tulevaisuutta rakennetaan monien painavien haasteiden keskellä. Millaisia tulevaisuudennäkymiä yrityksille on tarjolla, millaisia valintoja tehdä? Miten tässä maailmassa näyttäytyvät osuustoiminnan arvot kuten kohtuullisuus, yhteisöllisyys, omatoimisuus, vastuullisuus? Mitä tulevaisuudesta sanoo maailman 50 parhaan naisen joukkoon valittu futuristi?