Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

Päivämäärä:

Hallinto on paljon vartijana, mutta ymmärtääkö se aina roolinsa?
Uusinta tutkimustietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta.

  • Anu Puusa, Itä-Suomen yliopisto, esittelee keskeiset tulokset tuoreesta osuuskauppojen hallintoa koskevasta tutkimuksesta (Anu Puusa, Sanna Saastamoinen: Democratic Cooperative Governance: Role Ambiguity, Pseudo-Democracy and Tacit Acceptance?)
  • Pasi Sajasalo, Jyväskylän yliopisto, kertoo pääähavainnot laajasta osuuspankkien johtamista tarkastelevasta tutkimuksesta (Tommi Auvinen, Pasi Sajasalo: Teknologinen disruptio toimintatapojen ja johtamismallien haastajana ­– kansainvälinen vertailututkimus osuustoiminnallisissa finanssiorganisaatioissa)
  • Henrik Karvonen, Osuuskauppa EePee. Toimitusjohtajan näkökulma osuustoimintatutkimusten hyödyntämisestä.

Tilaisuus on osa Pellervon Päivän ohjelmaa.
Hinta: 99 e, sisältää päivän kaiken ohjelman ja tarjoilut.
Tutkimusesittely on tarkoitettu kaikille osuuskuntien johtamisesta ja hallinnosta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan!

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

Hallinto on paljon vartijana, mutta ymmärtääkö se aina roolinsa? Uusinta tutkimustietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta. Anu Puusa, Itä-Suomen yliopisto, esittelee keskeiset tulokset tuoreesta osuuskauppojen hallintoa koskevasta tutkimuksesta (Anu Puusa, Sanna Saastamoinen: Democratic Cooperative Governance: Role Ambiguity, Pseudo-Democracy and Tacit Acceptance?) Pasi Sajasalo, Jyväskylän yliopisto, kertoo pääähavainnot laajasta osuuspankkien johtamista tarkastelevasta tutkimuksesta (Tommi Auvinen, Pasi Sajasalo:

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.