Kainuun Kuutamokeikat muisti ansioituneita työntekijöitään

Osuuskunta Kainuun Kuutamokeikat täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Osuuskunnan perustamisen vuosipäivänä, 10. tammikuuta, Kainuun Kuutamokeikat muisti ansioituneita, pitkäaikaisia työntekijöitään ansiomerkein.

Osuustoiminnan hopeisen ansiomerkin saivat Kuutamokeikkojen hallituksen jäsen Tapani Kyllönen ja toimistonhoitaja Ritva Huttunen. He ovat myös Kuutamokeikkojen perustajajäseniä.

Osuustoiminnan pronssisen ansiomerkin saivat kirvesmies Aimo Juntunen, monipalvelutyöntekijä Kari Kemppainen, kirvesmies Petri Kovalainen, siivooja Seija Lauronen ja rakennusinsinööri Risto Pöntynen.

Merkit luovutti Hiljaisen kansan Niittytuvalla sunnuntaina vietetyssä juhlassa Kainuun Kuutamokeikkojen hallituksen puheenjohtaja Risto Kemppainen.

Kuutamokeikat juhlii 20 vuotista toimintaansa eri tavoin alkaneen vuoden aikana.

Jaa artikkeli

Lue myös

Metsä Group historiallisessa käännekohdassa – ottaa käyttöön uudistavan metsätalouden periaatteet

Metsä Groupin tavoitteena on, että suomalainen metsäomaisuus siirtyy seuraavalle sukupolvelle elinvoimaisempana, monimuotoisempana ja ilmastokestävämpänä kuin se on aikanaan nykyisille omistajille tullut. Uudistava metsätalous tarkoittaa talouskasvun ja luontopääoman vahvistamisen rinnakkaiseloa. Tavoite on merkittävä koko Suomelle, sillä Metsä Groupin emoyhtiön Metsäliitto Osuuskunnan jäsenet omistavat noin puolet Suomen yksityismetsistä.