Kainuun Kuutamokeikat muisti ansioituneita työntekijöitään

Osuuskunta Kainuun Kuutamokeikat täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Osuuskunnan perustamisen vuosipäivänä, 10. tammikuuta, Kainuun Kuutamokeikat muisti ansioituneita, pitkäaikaisia työntekijöitään ansiomerkein.

Osuustoiminnan hopeisen ansiomerkin saivat Kuutamokeikkojen hallituksen jäsen Tapani Kyllönen ja toimistonhoitaja Ritva Huttunen. He ovat myös Kuutamokeikkojen perustajajäseniä.

Osuustoiminnan pronssisen ansiomerkin saivat kirvesmies Aimo Juntunen, monipalvelutyöntekijä Kari Kemppainen, kirvesmies Petri Kovalainen, siivooja Seija Lauronen ja rakennusinsinööri Risto Pöntynen.

Merkit luovutti Hiljaisen kansan Niittytuvalla sunnuntaina vietetyssä juhlassa Kainuun Kuutamokeikkojen hallituksen puheenjohtaja Risto Kemppainen.

Kuutamokeikat juhlii 20 vuotista toimintaansa eri tavoin alkaneen vuoden aikana.

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.