Blogissa: Karilta irti – Osuuskunnan governance, osa 1: Hallituksen ominaispiirteet

Kari Huhtala aloittaa moniosaisen blogisarjan, jossa hän käsittelee osuuskunnan hallintoa. Sarja perustuu meneillään olevaan väitöskirjatyöhön ja runsaan 10 vuoden kokemukseen osuuskuntien hallinnon kouluttajana.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.