OP tuo DriveNow-yhteiskäyttöautot Suomeen

OP Ryhmä tuo monessa Euroopan metropolissa suositun DriveNow-palvelun Suomeen 24.5. DriveNow tarjoaa kaikkien halukkaiden käyttöön 150 BMW:tä ja Miniä Helsingissä ja sen lähialueilla ajominuutteihin perustuvalla maksulla. 

”Liikkuminen on yksi OPn kasvavista liiketoiminta-alueista. Ensimmäinen liikkumisen palvelumme oli sähköautoilua palveluna tarjoava OP Kulku. Nyt haluamme vastata uudella tasolla ihmisten haluun käyttää autoa joustavasti silloin kun se heille sopii. Yhteiskäyttöautoilu kasvaa maailmalla nopeasti, ja uskomme sen suosion lisääntyvän myös Suomessa tarjonnan kasvaessa”, OPn uusista liiketoiminnoista vastaava johtokunnan jäsen Harri Nummela sanoo OPn tiedotteessa.

OP toimii Helsingissä DriveNow’n franchising-kumppanina.

”Helsinki täydentää erinomaisesti pohjoismaista verkostoamme. Suomalaiset omaksuvat rohkeasti uusia palveluita ja täällä on kysyntää älykkäälle liikkumiselle, joten uskomme yhteiskäyttöautoilun suosioon Helsingissä. OP on meille loistava kumppani erityisesti asiakaskeskeisen ja tulevaisuuteen rohkeasti suuntautuvan strategiansa ansiosta”, sanoo Nico Gabriel, DriveNow’n toimitusjohtaja.

Yhteiskäyttöautoilulla positiivisia vaikutuksia ruuhkiin ja parkkipaikkapulaan

”Lähes jokaisella on tarve käyttää autoa silloin tällöin. Hetkeksi vuokrattava DriveNow-auto on erinomainen vaihtoehto, ja sen käyttö on helppo yhdistää myös joukkoliikenteeseen tai kaupunkipyöräilyyn. Myös yhteiskunnan kannalta yhteiskäyttöautoilun laajeneminen on positiivinen asia, sillä se helpottaa ruuhkia ja parkkipaikkapulaa. Yhteiskäyttöautoilu myös lisää julkisen liikenteen käyttöä”, kertoo OPn liikkumisen palveluista vastaava hankejohtaja Sonja Heikkilä.

Lähin auto löytyy sovelluksella, maksu suoritetaan minuuttien mukaan.

OP:n mukaan DriveNow-autoja löytyy 24.5. alkaen Helsingistä laajalta alueelta, Espoon Leppävaarasta ja Otaniemestä sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Palveluun voi rekisteröityä ilmaiseksi 11.6. asti.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.