Osuustoiminnan tutkimusseminaari 17.-18.5.2018

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti järjestää yhteistyössä Kooperatiivi ry:n kanssa vuosittaisen Osuustoiminnan tutkimusseminaarin torstaina ja perjantaina 17. – 18.5.2018.

Seminaarin ensimmäinen päivä varataan monitieteisille, suomenkielisille tutkimusesityksille. Järjestäjät toivovat seminaariin osuustoimintaan liittyvien tutkimusten esittelyjä (myös opinnäytetyöt ovat tervetulleita). Niiden suhteen voi olla yhteydessä järjestäjiin:

hagen.henry@helsinki.fi
pekka.hytinkoski@helsinki.fi
tytti.klen@helsinki.fi

Toisen, osin englanninkielisen päivän pääteemana on saksalaisen osuustoiminnan perustajan ja maailmalla osuuspankin perustajana tunnetun Friedrich Wilhelm Raiffeisenin 200-vuotisjuhlavuoden huomioiminen.

Seminaari pidetään Kyyhkylän Kartanossa, Saimaan rannalla, noin 7 kilometriä Mikkelin keskustasta. Tapahtuman ohjelman, ilmoittautumisohjeet ja hinnat Ruralia-instituutti julkaisee myöhemmin.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.