SEO kokoaa suomalaisurheilijoiden ENERGIAA-tiimin

Suomalainen Energiaosuuskunta, SEO, haluaa auttaa suomalaisia urheilijoita kohti tavoitteitaan. SEO:n ENERGIAA-tiimiin valitaan eri urheilulajien potentiaalisia menestyjiä ympäri Suomen.

Kaikki ENERGIAA-urheilijat saavat merkittävää taloudellista tukea harjoittelunsa ja kilpailemisensa tueksi.  Tiimiin valitaan urheilijoita, jotka jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen.

Minuutin videolla mukaan hakuun

ENERGIAA-tiimiin 2019 valitaan yhteensä 3–4 urheilijaa, joista 1–3 avoimella haulla. Hakuaikaa on 10.2.2019 asti, ja valitut urheilijat julkaistaan helmikuun aikana. Tiimiin voi hakea noin 60 sekunnin mittaisella esittelyvideolla, jossa hakija voi kertoa perustelut, miksi juuri hän olisi sopiva urheilija ENERGIAA-tiimiin. Hakemusvideolinkin ja lisäksi vapaamuotoisen cv:n voi lähettää osoitteeseen: energiaa@seo.fi.

ENERGIAA-tiimiin valittu urheilija saa SEO:lta 5 000–10 000 euron stipendin, joka on tarkoitettu urheilijan laadukkaamman arjen mahdollistamiseen vuoden 2019 aikana.

Urheilijat raportoivat säännöllisesti harjoittelustaan, kilpailemisestaan, tavoitteistaan ja ajatuksistaan vuoden varrella.

”Kilpailu on kovaa huippu-urheilun maailmassa. Pieni ja pippurinen Suomi haluaa edelleen menestyä kansainvälisesti urheilukentillä. Se vaatii yrittäjähenkeä, paikallista voimaa, valtakunnallista yhteistyötä ja kykyä uusiutua muuttuvan maailman vaatimusten mukaisesti. Aivan sama koskee meidänkin liiketoimintaamme”, SEO:n toimitusjohtaja Arto Viljanen sanoo.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.