Uusi jäsen Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen

Maria Östman valittiin Finlands Svenska Andelsförbundin uudeksi hallituksen jäseneksi yhdistyksen vuosikokouksessa. Hän toimii Vaasan osuuspankin henkilöstöpäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. Östman seuraa hallituksessa Maria Pietolaa, joka toimi hallituksessa yhdeksän vuoden ajan.

Hallituksen puheenjohtaja Lars Björklöf valittiin jatkamaan tehtävässään marraskuuhun 2019 saakka, jolloin hän jättää paikan seuraajalleen. Uuden puheenjohtajan valintaa varten perustettiin nelihenkinen valmisteleva valiokunta. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Stefan Saaristo sekä muiksi jäseniksi Jan Anderssén ja Kristian Westerholm, molemmat nykyisiä hallituksen jäseniä.

Vuosikokous totesi, että kuluva vuosi on historiallinen Andelsförbundetin täyttäessä 100 vuotta. Yhteistyösopimus Osuustoimintakeskus Pellervon kanssa on tuonut jatkuvuutta ruotsinkielisen osuustoiminnan eteen tehtävään työhön. Viime vuosina toimintaa on myös aktivoitu Skandinavian suuntaan. Kokouksen osallistujia ja yhteistyökumppaneita pyydettiin noteeraamaan 6. marraskuutta Helsingissä pidettävä juhlaseminaari.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.