Rilli 2019 Osuuskuntapäivät Joensuussa 12.9.2019

Joensuun uusilla veturitalleilla järjestetään 12. syyskuuta osuuskuntayrittämiseen keskittyvä tapahtuma Rilli 2019 Osuuskuntapäivät 2019.

Järjestäjien mukaan Osuuskuntapäivien tavoitteena on tuoda tutuksi paikallisten osuuskuntien kirjoa. 

Lisäksi tapahtumassa selvitetään mm. kysymyksiä:

Mikä tekee osuuskunnasta hieman erilaisen yritysmuodon? Miksi osuuskuntia syntyy enemmän kuin koskaan ennen? Miksi osuuskunta sopii aloittavalle yrittäjälle? Mistä löytyy konkareita avuksi uuden osuuskunnan perustamiseen? Kaivattu yhteisöllisyys – iloja ja kiroja? Ovatko isot osuuskunnat unohtaneet alkuperäiset arvot ja osuuskuntaeetoksen? Uuden osuuskuntalain mukaan yksikin ihminen voi perustaa osuuskunnan, miten se eroaa yksityisyrittäjyydestä?​

Osuustoimintakeskus Pellervo on mukana tapahtumassa. Hannes Gebhardin rahasto myönsi apurahan tapahtuman järjestämiseen. 

Lisätietoja tapahtumasta sen kotisivulta http://suunnittelupaja.fi/osuuskuntapaivat.html

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.