Pellervon Päivä 2020 järjestettiin webinaarina – katso tallenne

Pellervon Päivä 2020 järjestettiin 2. huhtikuuta alkuperäistä suunnitelmaa tiivistetympänä, virtuaalisena tapahtumana koronavirustilanteen vuoksi. Ilmoittautuneita tapahtumaan oli upeat 389 henkeä.

Webinaarista on nyt julkaistu tallenne YouTube-palvelussa. Se on vapaasti katsottavissa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=L72Vc1FE34M.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

10 suomalaista maailman 300 suurimman osuustoimintayrityksen joukossa

Suomen suurin osuustoimintaan perustuva yritysryhmä S-ryhmä sijoittuu tuoreella maailmanlistalla sijalle 40. Maailman osuustoimintaliitto ICA:n kokoama World Cooperative Monitor 2023  laittoi jälleen globaalisti järjestykseen 300 suurinta osuuskuntaa, -pankkia ja keskinäistä vakuutusyhtiötä.

EU:n yritysvastuudirektiivin sisällöstä yksimielisyys

Euroopan unionin yritysvastuudirektiivin taustalla on pyrkimys torjua yritysten osallisuutta ihmisoikeusloukkauksiin ja ympäristöhaittoihin. Osuuskuntien osalta on vielä epäselvää, sovelletaanko direktiiviä osuuskuntiin ja mikä Suomen kanta tulee olemaan direktiivin kansallisessa toimeenpanossa.