Pellervon Päivä 2020 järjestettiin webinaarina – katso tallenne

Pellervon Päivä 2020 järjestettiin 2. huhtikuuta alkuperäistä suunnitelmaa tiivistetympänä, virtuaalisena tapahtumana koronavirustilanteen vuoksi. Ilmoittautuneita tapahtumaan oli upeat 389 henkeä.

Webinaarista on nyt julkaistu tallenne YouTube-palvelussa. Se on vapaasti katsottavissa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=L72Vc1FE34M.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Osku podkussa -podcastsarjan toinen tuotantokausi julkaistu

Osku podkussa on KSL-opintokeskuksen vuonna 2021 aloittama podcastsarja, jossa keskustellaan osuustoiminnasta. Keskustelut juontaa KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski. Vieraina jaksoissa on vaihtuvia asiantuntijoita ja osuuskunta-aktiiveja. Toisella tuotantokaudella keskustellaan pienosuuskunnista reilun ja kestävän talouden rakentajina.

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.