Cogeca webinaari: Maa- ja metsätalousosuuskunnissa kohti ilmastoneutraaliutta

EU:n maatalousosuuskuntien keskusjärjestö Cogeca järjestää Cogeca Presidency Business forumin “Agri-food and forestry cooperatives heading towards climate neutrality” webinaarina keskiviikkona 16.9. klo 16-18.20 (suomen aikaa).

Tapahtuman tarkoituksena on toimia keskusteluareenana poliittisille päättäjille, osuuskuntien edustajille, viljelijöille sekä tärkeille sidosryhmille. Kuulemme millaisilla liiketoimintastrategioilla eurooppalaiset maatalousosuuskunnat saavuttavat kestävän kasvun ja myötävaikuttavat Euroopan vihreän kehityksen ohjelman tavoitteiden saavuttamiseen taloudellisesti kannattavasti, osallistavalla tavalla, ihmislähtöisesti, pitkällä aikavälillä ja innovatiivisuudella.

Tapahtumassa keskustellaan miten osuuskunnat voivat toimia katalysaattoreita vihreän kehityksen ohjelman toteuttamisessa ja lisätä tuotteidensa lisäarvoa sekä omistaja-viljelijöiden resilienssiä osana ilmastotehokasta elintarvikeketjua.

Webinaari on englanninkielinen. Ilmoittaudu perjantaihin 11.9. mennessä tämän lomakkeen kautta. Rekisteröityneille osallistujille lähetetään linkki videoneuvottelualustaan (KUDO).

Webinaarin ohjelma

Lisätiedot suoraan Cogecalta: Umberto Di Pasquo, umberto.dipasquo@copa-cogeca.eu

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.