HOK-Elanto investoi merkittävästi ravintolatoimintaan Sokoksen taloon

Uusi ravintolaperhe avautuu asteittain Sokoksen taloon Helsingin ydinkeskustaan, ja aloittaa uudenlaisen yhteistyön Sokoksen alakerran uudistetun S-marketin kanssa. Ruokien valmistuksessa hyödynnetään muun muassa marketin hävikkiraaka-aineita. Yhdistämällä osaamista kaupan alalla sekä ravintoloissa HOK-Elanto haluaa tarjota asiakkailleen uuden, vastuullisen vaihtoehdon. Konseptissa pyritään yhdistämään vastuullinen kuluttaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin trendit.

Happy Farmer -ravintolaperheeseen kuuluvat jo avautuneet Coffee Bar & Wine sekä Kitchen & Barerin lisäksi alkuvuodesta 2021 avataan myös uudistettu ruokaravintola nykyisen Casa Largon tiloihin. Uuden konseptin myötä asiakkaat voivat ostaa eri aterioita aamupaloista lounaisiin, päivällisiin kuin iltamyöhän aterioihin.

Koronaviruksen aiheuttamasta kriisistä huolimatta HOK-Elanto näkee ravintola-alan tulevaisuuden vahvana, ja poikkeusaika on osoittanut kuinka ihmiset kaipaavat hyvää ruokaa, juomaa sekä aitoja kohtaamisia.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vastuullisuusvaatimukset tiukentuvat – OP tuo markkinoille uudet kestävät rahoitusratkaisut pk-yrityksien, taloyhtiöiden ja maatalousyrittäjien tarpeisiin

Vastuullisuuden merkitys liiketoiminnassa korostuu jatkuvasti myös pk-yrityksillä. Vastatakseen asiakkaiden tarpeeseen edistää vihreän siirtymän tavoitteitaan, OP tuo markkinoille uusia kestäviä rahoitusratkaisuja – vihreän lainan, sekä kolme erilaisiin tarkoituksiin suunnattua Euroopan investointirahaston EIR-takaustuotetta.

Ajattelenko isosti vai pienesti?

Kulttuuriosuuskunnan työntekijä pohtii sijaintiaan tulevaisuuden yhteiskunnassa ja kestävässä kehityksessä. Onko osuuskunnassa työskentely omien arvojen mukaista työtä ja onko kestävä kehitys sisäänrakennettu osuuskunnan toimintamalliin?