Pellervon Kainuun seminaari Kajaanissa 4.2.2014

Pellervo-Seura ry ja Kainuun yhteistoimintakerho järjestävät Pellervon Kainuun seminaarin tiistaina 4. helmikuuta 2014 Kajaanissa. Seminaarissa pohditaan yhteiskunnallisen ajattelijan ja uudistajan, tohtori Hannes Gebhardin merkitystä suomalaiselle talouselämälle ja yhteiskunnalle. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta Hannes Gebhardin syntymästä. Kajaani on hyvä paikka aloittaa juhlavuoden tilaisuudet, olihan se Hanneksen nuoruuden kotikaupunki.

Tilaisuus pidetään Kaukametsän Kongressi- ja kulttuurikeskuksen Kaukametsä-salissa (Koskikatu 2-4, Kajaani). Seminaari ajoittuu iltapäivään klo 12.30-18.00. Tätä ennen aamupäivällä klo 10.00 on muistolaatan paljastustilaisuus Raatihuoneen torilla, johon kaikki ovat tervetulleita.

Katso tilaisuuden ohjelma tästä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen 21.1.2014 mennessä PI-johtamiskoulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.johtamiskoulu.fi/klomake.asp?Jonotus=EI&kieli=246&kurssi_id=180

 

Jaa artikkeli

Lue myös