Pellervon valtuuskunnan kokouksessa tehtyjä valintoja

Pellervo-Seura ry:n valtuuskunta valitsi Brysselissä 4.12.2014 pidetyssä kokouksessaan valtuuskunnan nykyisen puheenjohtajan maanviljelysneuvos Timo Komulaisen Nurmeksesta sekä nykyisen varapuheenjohtajan toimitusjohtaja Seppo Rytivaaran Kajaanista jatkamaan tehtävissään vuoden 2015 ajan.

Pellervon hallituksesta erovuorossa olleet toimitusjohtaja Lars Björklöf Raaseporista, liiketoimintajohtaja Petri Pitkänen Espoosta sekä apulaisprofessori Anu Puusa Joensuusta valittiin jatkamaan edelleen tehtävissään. Nyt valittujen hallituksen jäsenten toimikausi päättyy vuoden 2017 lopussa.

Pellervon hallituksen puheenjohtajana jatkaa edelleen metsäneuvos Martti Asunta Kurusta ja varapuheenjohtajana maatalousyrittäjä Tiina Linnainmaa Hämeenkyröstä.

Valtuuskunnan kokouksessa vieraili Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen, joka kertoi mm. uudesta komissiosta ja EU:n investointipaketista.

Jaa artikkeli

Lue myös