Päivi Siukkola aloitti projektityöntekijänä Pellervossa

OTK Päivi Siukkola on aloittanut työskentelyn projektityöntekijänä Pellervossa osuuskunnassa työllistyvän työttömyysturvaan liittyvässä selvityshankkeessa. 

Elo-lokakuussa Siukkolan toteuttamassa selvityksessä on tarkoitus selventää osuuskunnanssa työllistyvän oikeutta työntekijän tai yrittäjän työttömyysturvaan.

”Rajatapaukset työntekijän- ja yrittäjän työttömyysturvan välillä aiheuttavat tällä hetkellä paljon keskustelua, joten selvitykselle on tarvetta”, Siukkola taustoittaa hanketta.

Siukkola on aiemmin työskennellyt mm. hallinto-oikeudessa, Sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunnassa ja Etelä-Suomen sosiaalivakuutuslautakunnassa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.