Satakunnan Osuuskauppa liittyi Pellervo-Seuran jäseneksi

Satakunnan Osuuskauppa on liittynyt osuustoimintajärjestö Pellervo-Seura ry:n jäseneksi. Satakunnan Osuuskauppa on toimialueensa suurin osuustoiminnallinen yritys, se haluaa omalla toiminnallaan tukea ja edistää osuustoiminnallisen arvopohjan ja yritysmuodon tunnettuutta.

– Olemme Satakunnan Osuuskaupassa nähneet, että Pellervo-Seuran tavoitteet osuustoiminnan toimintaedellytysten kohentumisessa yhteiskunnassa ovat yhteisiä. Yhteistyö Pellervon kanssa on luonteva kehitysaskel toiminnassamme, toteaa Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Jäsenyyttä pidetään Pellervossa tärkeänä asiana.

– Pellervo on osuustoiminnan kehittämisjärjestö, yhteistyöfoorumi ja edunvalvoja. Haluamme tehdä mahdollisimman laaja-alaista yhteistyötä yritysmallin ja talouselämän kehittämiseksi. Tämä on askel eteenpäin, toteaa Pellervo-Seuran toimitusjohtaja Sami Karhu.

Pellervon valtuuskunnan puheenjohtaja Timo Komulainen korostaa Pellervon velvoitteiden kasvavan.

– Pellervossa on jäseniä kaikilta toimialoilta. Kun SOK, Satakunnan Osuuskauppa ja muitakin osuuskauppoja on nyt Pellervon jäsenenä, joudumme järjestössä pohtimaan yhä syvemmin, mitä voimme tarjota myös kuluttajaosuuskuntien toimintaan. Miten voimme yhdessä toimia niin, että osuustoimintamalli edistyy, toteaa Komulainen ja toivottaa uuden jäsenen lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Harri Tuomi, Satakunnan Osuuskauppa, harri.tuomi@sok.fi, 044 725 1551
Toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry, sami.karhu@pellervo.fi, 0400 545 989

Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa.

Pellervo-Seura ry on osuustoiminnallisten yhteisöjen valtakunnallinen palvelu-, yhteistoiminta- ja etujärjestö. Sen tarkoituksena on osuustoiminnan arvojen ja periaatteiden esiintuominen, uusien osuuskuntien perustamisen edistäminen ja jäsenyhteisöjen toimintaedellytysten parantaminen. Järjestö on perustettu vuonna 1899. www.pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös