Pellervoon kaksi uutta jäsentä

Valkeakosken Osuuspankki ja Pohjois-Karjalan Osuuspankki ovat liittyneet Pellervo-Seura ry:n jäseneksi. Pellervon hallitus hyväksyi jäsenhakemuksen Porissa pitämässään kokouksessa 28.9.2017.

”Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi edistämään osuustoiminnallista liiketoimintamallia yhteisille foorumeillemme. Meillä on osuustoiminnassa hyvä kehityksen henki päällä eri toimialoilla ja se näkyy myös Pellervossa”, toteaa Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu.

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.