MMM Sari Järvinen Maatilan Pellervon toimituspäälliköksi

Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Sari Järvinen on valittu Pellervo-Media Oy:n julkaiseman maa- ja metsätaloustuottajien ammattilehden Maatilan Pellervon ja sen Eläin-liitteen toimituspäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä 5. elokuuta.

”On kunnia päästä mukaan tuottamaan tunnettua ja perinteikästä julkaisua. Yhdessä Pellervo-Median tiimin ja laajan avustajakunnan kanssa kehitämme julkaisua vastaamaan myös tulevien tuottajien ja lukijoiden toiveita”, kertoo Järvinen.

”Sari tuntee Maatilan Pellervon maailman ja on myös intohimoinen lehdentekijä. Lehti tulee olemaan hyvissä ja varmasti myös sitä uudistavissa käsissä”, sanoo Pellervo-Median vastaava päätoimittaja Anna Malk.

Järvinen on aiemmin toiminut eri viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä erityisesti elintarvikesektorilla sekä toiminut muun muassa Kotitilalta-tuottajalehden päätoimittajana. Ennen Pellervo-Mediaan siirtymistä hän on työskennellyt Suomen Metsästäjäliiton viestintäpäällikkönä ja toiminut tehtävässään Jahti-lehden ja jahtimedia.fi:n toimituspäällikkönä.

Pellervo-Media Oy on Osuustoimintakeskus Pellervon omistama yhtiö, joka huolehtii Pellervon julkaisutoiminnasta. Pellervo-Median julkaisemia lehtiä Maatilan Pellervon ja Eläin-liitteen lisäksi ovat Kodin Pellervo, Oma PIHA sekä Osuustoiminta-lehti.

 

Jaa artikkeli

Lue myös