Pellervon valtuuskunnassa kuultiin uudesta eduskunnan osuustoimintaryhmästä

Pellervon valtuuskunnassa kuultiin uudesta eduskunnan osuustoimintaryhmästä

Osuustoimintakeskus Pellervon valtuuskunta piti maanantaina 2.maaliskuuta 2020 kevätkokouksensa Sokos Hotel Presidentissä. Kokouksessa vierailivat myös eduskuntaan juuri perustetun osuustoimintaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antero Laukkanen, KD sekä tutkijatohtori, KTT Antti Talonen Helsingin yliopistosta.

Talonen kertoi uusimmasta keskinäisyyden tutkimuksesta ja sen vahvasta nosteesta sekä miten varmistamme tutkimuksen jatkon. Laukkanen avasi eduskunnan osuustoimintaryhmän ideaa ja toivoa aktiivista yhteistyötä nyt kun yhteinen alusta vaikuttamiselle on luotu.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja keskeinen asia oli tilinpäätös, jonka mukaan järjestön tulos oli hieman budjetoitua parempi ja vastasi edellisten vuosien keskimääräistä tulosta. Myös Pellervo-Media Oy:n alustava tulos on ennakoitua parempi huolimatta isoista henkilöstömuutoksista ja järjestelmähankkeista sekä lehtiuudistuksista.

Lisäksi valtuuskunnalle esiteltiin Pellervon uusi viestintästrategia 2020-2022 sekä Pellervon visuaalinen uudistus.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.