Pellervo jäseneksi yritysvastuuverkosto FIBSiin

Osuustoimintakeskus Pellervo on liittynyt Finnish Business & Society ry:n (FIBS) jäseneksi kehittääkseen vastuullisuustoimintaansa. Taustalla on halu olla mukana edistämässä kestävää liiketoimintaa Suomessa.

FIBS on Pohjoismaiden suurin yritysvastuuverkosto, joka tarjoaa tietoa yritysvastuun käytännöistä ja trendeistä sekä mahdollisuuden syventää koko organisaation vastuullisuusosamista, saada vertaistukea ja laajentaa verkostojaan.

FIBSillä on lähes 350 jäsentä, näiden joukossa 70 prosenttia Suomen 100 suurimmasta yrityksestä. Osuustoiminnallisista yrityksistä mukana ovat myös SOK, HOK-Elanto, LähiTapiola, Metsä Group, OP Ryhmä, Valio ja Atria.

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.