Pellervon Aamu 16. kesäkuuta: Hallinnon ja johdon yhteistyö – lisäarvoa vai ajanhukkaa?

Pellervon Aamun vieraana tiistaina 16.6. on KTT Satu Koskinen. Teemana on osuuskunnan luottamushenkilöiden ja toimivan johdon keskinäinen suhde. Miten siitä saisi eniten lisäarvoa puolin ja toisin? Mikä turhauttaa, millaisia sudenkuoppia yhteistyön eri muodoissa piilee? Mitkä ovat hyvän puheenjohtajan tunnsmerkit?

Koskisen väitöstutkimukseen perustuva kirja Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä julkaistiin 18. toukokuuta. Koskinen toimii Boardcoach Oy:n yrittäjänä sekä Boardman Oy:n partnerina. Hän on useiden yritysten hallituksen jäsen. Aikaisemmin hän on työskennellyt erilaisissa johtamistehtävissä, mm. S-ryhmän Jollas Instituutin rehtorina ja toimitusjohtajana.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu tästä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid