Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.

Salokin tehtävänä on hankkia jäsenyrityksilleen materiaaleja ja palveluita edullisesti. Hankintatoimen lisäksi Salok Osk auttaa jäsenyrityksiä mm. informaationhallinnassa, liiketoimintojen kehityksessä ja koulutuksessa. Salokin liikevaihto oli vuonna 2021 53,8 miljoonaa euroa. 

”Salok osuuskunta tuo uuden toimialan Osuustoimintakeskus Pellervon jäsenkuntaan”, sanoo toimitusjohtaja Kari Huhtala.

”Salok on myös malliesimerkki siitä, miten yrittäjät saavat monenlaista etua liittymällä yhteen.  Edut ovat varmasti sekä rahallisia että osaamisen kasvuun liittyviä”, Huhtala pohtii. 

Toivotamme Salok osuuskunnan lämpimästi tervetulleeksi järjestöömme!

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.