Uusia kasvoja Pellervon toimistolla

Pellervo ja Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus ovat saaneet uuden työntekijän kesäkuun alkupuolella, kun Franseska Kärkkäinen (23) aloitti hanketyön määräaikaisissa asiantuntijatehtävissä.

Koulutukseltaan Franseska on kesällä Turun yliopistosta valmistuva valtiotieteiden maisteri, pääaineenaan sosiologia. Hänellä on kokemusta monenlaisesta hanke- ja järjestötyöstä muun muassa Nuorten Akatemialla ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:llä.

Franseskan toimeenkuvaan kuuluu YYO-hankkeeseen kuuluvan tiedon käsittely ja analysointi sekä viestintämateriaalien koostaminen. Lisäksi hänen työtehtäviinsä kuuluu hankekumppanien ja verkostojen kanssa työskentelyä yhteisten tavoitteiden edistämiseksi.

Lisäksi Pellervon toimiston kesäkasvona on Mona af Forselles (23), taloustieteen maisterivaiheen opiskelija Hankenilta. Mona tekee korkeakouluharjoittelijan roolissa tutkimusta pienosuuskuntien ja yleisesti osuuskuntatilastojen parissa. Hän selvittää muun muassa sitä, mille toimialoille uusia osuuskuntia on viime vuosina perustettu 

Jaa artikkeli

Lue myös