Hannu Krookille ja Marjaana Saarikoskelle kultaiset Gebhard-mitalit

SOK:n pääjohtaja Hannu Krookille ja johtaja Marjaana Saarikoskelle jaettiin Pellervon vuosikokouksen yhteydessä kultaiset Gebhard-mitalit kiitoksena heidän mittavasta työstään osuustoiminnan hyväksi. Marjaana Saarikoski toimi mm. vuosia osuustoiminnan maailmanliiton ICA:n hallituksessa paitsi S-ryhmän niin myös Suomen ja pohjoisen Euroopan edustajana. 

Lisäksi vuosikokouksessa jaettiin tunnustuksena osuustoiminnan ansioista hopeiset Gebhard-mitalit LSO:n toimitusjohtaja Veikko Kempille, tutkimusjohtaja Pasi Saarnivaaralle Kantar Agrista, Pellervon valtuuskunnan varapuheenjohtaja Jussi Suomaalle ja Satakunnan osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomelle. Pronssiset mitalit jaettiin vastuullisuusjohtaja Satu Niemelälle Tradekasta, apulaisprofessori Antti Taloselle Itä-Suomen yliopistosta ja hallituksen puheenjohtaja Doris Tuohimaalle PuskaPromotion osuuskunnasta. 

PuskaPromotion osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Doris Tuohimaa sai pronssisen Gebhard-mitalinsa Pellervon Päivän -seminaarin aluksi. Pellervon hallituksen puheenjohtaja Petri Pitkänen ojensi mitalin.

Osuustoiminnan Keskusjärjestö Pellervon vuosikokous järjestettiin Sokos Hotel Triplassa torstaina 11. huhtikuuta 2024.  Pellervon hallitus on päättänyt myös seuraavista Gebhard-mitaleista, joita ei kuitenkaan vielä päästy jakamaan: kultainen hallituksen puheenjohtaja Seppo Kietäväiselle Suur-Savon Osuuspankista ja hopeinen osuuskuntaoikeuden professori Jukka Mähöselle Helsingin yliopistosta sekä Pasi Pärnäselle Munakunnasta.    

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.