Alliance Recovery Fund

ICA on viime vuosina kanavoinut lahjoituksia, joita on saanut jäseniltään, jotka ovat halunneet tukea katastrofien jälleenrakennusta.

ICA:n kautta tukea on mennyt muun muassa vuonna 2010 Haitille sekä 2011 Japaniin.

ICA on nyt kokoamassa jälleenrakennus rahastoa (Alliance Recovery Fund), jolla voidaan auttaa Filippiinejä sen kokeman tragedian jälkeen.

Rahaston tarkoituksena on auttaa nimenomaan osuustoiminnan jälleenrakentamista tukemalla osuustoiminnallisia organisaatioita yleisesti sekä edistämällä erityisesti sitä, että ihmiset hyödyntävät osuuskuntia, kun omatoimisesti rakentavat uudelleen elämisensä puitteita.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.