Kansainvälinen osuuskuntalakikäsikirja julkaistu

Kansainväliseen osuuskuntien lainsäädäntöön keskittyvä International Handbook of Cooperative Law on julkaistu. Kirjan ovat toimittaneet Dante Cracogna, Antoni Fici ja Ruralia-instituutin osuustoiminnan tutkimusjohtaja Hagen Henrÿ. Käsikirjan tekoon on ottanut osaa osuuskuntalaki asiantuntijoita 30 maasta. Siinä esitellään kyseisten maiden osuuskuntalakien piireitä, yhtäläisyyksiä ja trendejä.

Kirja on tilattavissa osoitteesta http://www.springer.com/law/international/book/978-3-642-30128-5?wt_mc=event.BookAuthor.Congratulation&cm_mmc=EVENT-_-BookAuthorEmail-_-

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.