Kansainvälinen osuuskuntalakikäsikirja julkaistu

Kansainväliseen osuuskuntien lainsäädäntöön keskittyvä International Handbook of Cooperative Law on julkaistu. Kirjan ovat toimittaneet Dante Cracogna, Antoni Fici ja Ruralia-instituutin osuustoiminnan tutkimusjohtaja Hagen Henrÿ. Käsikirjan tekoon on ottanut osaa osuuskuntalaki asiantuntijoita 30 maasta. Siinä esitellään kyseisten maiden osuuskuntalakien piireitä, yhtäläisyyksiä ja trendejä.

Kirja on tilattavissa osoitteesta http://www.springer.com/law/international/book/978-3-642-30128-5?wt_mc=event.BookAuthor.Congratulation&cm_mmc=EVENT-_-BookAuthorEmail-_-

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.