Stefan Saaristo Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen

Osuuskunta Pohjanmaan Lihan toimitusjohtaja Stefan Saaristo valittiin Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen eroavan Mats Brandtin tilalle. Kokous pidettiin Vaasassa 24.4.2014. Andelsförbundetin hallitukseen kuuluvat nyt toimitusjohtaja Lars Björklöf (pj.) Raaseporista, toimitusjohtaja Stefan Saaristo Maalahdesta (varapj.), maanviljelijä Jan Anderssén Pedersörestä, maanviljelijä Maria Pietola Raaseporista ja markkinointijohtaja Kjell Olenius Hyvinkäältä.

Varajäseninä toimivat maanviljelijä Henrik Strandberg Uusikaarlepyystä, maanviljelijä Patrik Häggblom Jomalasta, maanviljelijä Niels Borup Lapinjärveltä, professori Pirjo Laaksonen Vaasasta ja maanviljelijä Kristian Westerholm Inkoosta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.