Stefan Saaristo Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen

Osuuskunta Pohjanmaan Lihan toimitusjohtaja Stefan Saaristo valittiin Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen eroavan Mats Brandtin tilalle. Kokous pidettiin Vaasassa 24.4.2014. Andelsförbundetin hallitukseen kuuluvat nyt toimitusjohtaja Lars Björklöf (pj.) Raaseporista, toimitusjohtaja Stefan Saaristo Maalahdesta (varapj.), maanviljelijä Jan Anderssén Pedersörestä, maanviljelijä Maria Pietola Raaseporista ja markkinointijohtaja Kjell Olenius Hyvinkäältä.

Varajäseninä toimivat maanviljelijä Henrik Strandberg Uusikaarlepyystä, maanviljelijä Patrik Häggblom Jomalasta, maanviljelijä Niels Borup Lapinjärveltä, professori Pirjo Laaksonen Vaasasta ja maanviljelijä Kristian Westerholm Inkoosta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.