Stefan Saaristo Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen

Osuuskunta Pohjanmaan Lihan toimitusjohtaja Stefan Saaristo valittiin Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen eroavan Mats Brandtin tilalle. Kokous pidettiin Vaasassa 24.4.2014. Andelsförbundetin hallitukseen kuuluvat nyt toimitusjohtaja Lars Björklöf (pj.) Raaseporista, toimitusjohtaja Stefan Saaristo Maalahdesta (varapj.), maanviljelijä Jan Anderssén Pedersörestä, maanviljelijä Maria Pietola Raaseporista ja markkinointijohtaja Kjell Olenius Hyvinkäältä.

Varajäseninä toimivat maanviljelijä Henrik Strandberg Uusikaarlepyystä, maanviljelijä Patrik Häggblom Jomalasta, maanviljelijä Niels Borup Lapinjärveltä, professori Pirjo Laaksonen Vaasasta ja maanviljelijä Kristian Westerholm Inkoosta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.