Osuuskunnan ylijäämänjaon verotusta koskevien säännösten muuttaminen lausunnolle

Valtiovarainministeriö on 12.5.2014 pyytänyt Pellervo-Seuralta ja muilta tahoilta lausuntoa luonnoksesta hallituksen esitykseksi osuuskunnan ylijäämänjaon verotusta koskevien säännösten muuttamisesta.

Esityksessä ehdotetaan muutoksia osuuspääoman koron ja muun osuuskunnan jakaman ylijäämän verotusta koskeviin säännöksiin.

Lausuntopyyntö liitteineen on luettavissa Valtiovarainministeriön hankerekisterissä http://www.hare.vn.fi/mAsiakirjojenSelailu.asp?h_iId=20219&a_iId=220623.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.