Petri Helsky Metsä Tissuen toimitusjohtajaksi

Metsä Tissue Oyj:n hallitus on nimittänyt DI, KTM Petri Helskyn (48) Metsä Tissue Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ja Metsä Groupin johtoryhmän jäsenenä viimeistään 1.7.2015.

Petri Helskyllä on pitkä kokemus vaativista kansainvälisistä johtotehtävistä kemianteollisuudessa. Hän on toiminut johdon tehtävissä Kemira Oyj:ssä vuodesta 2007, viimeksi Paper-segmentin sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajana ja Kemiran johtoryhmän jäsenenä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.