Petri Helsky Metsä Tissuen toimitusjohtajaksi

Metsä Tissue Oyj:n hallitus on nimittänyt DI, KTM Petri Helskyn (48) Metsä Tissue Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ja Metsä Groupin johtoryhmän jäsenenä viimeistään 1.7.2015.

Petri Helskyllä on pitkä kokemus vaativista kansainvälisistä johtotehtävistä kemianteollisuudessa. Hän on toiminut johdon tehtävissä Kemira Oyj:ssä vuodesta 2007, viimeksi Paper-segmentin sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajana ja Kemiran johtoryhmän jäsenenä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.